воскресенье, 10 февраля 2013 г.

методи механічної обробки сировини

Частина п"ята. Теплов процеси

Роздл 11. Перемшування

Роздл 10. Роздлення неоднордних систем

Частина четверта. Гдромеханчн процеси

Роздл 9. Сортування сипких матералв

Роздл 8. Пресування

Роздл 7. Подрбнення

Частина третя. Механчн процеси

Роздл 5. Гдродинамка

Роздл 4. Гдростатика

Частина друга. Основи гдравлки

Роздл 3. Теоря подбност

Роздл 2. Технологчн властивост сировини  продуктв

Роздл 1. Основн поняття  закони

Частина перша. Загальн положення

Для студентв ¶ II рвнв акредитац вищих навчальних закладв. Може бути корисний для студентв III  IV рвнв акредитац вищих навчальних закладв з напрямв економки, менеджменту, громадського харчування, автоматизац  комп"ютеризац та для пдвищення квалфкац нженерно-технчних працвникв харчово промисловост. 

Процеси  апарати харчових виробництв  В узагальненй  доступнй для початкового сприйняття форм викладено основи технчно гдравлки. Розглянуто механчн, гдромеханчн, теплов та масообмнн процеси харчових виробництв. Наведено основи теор та методи розрахункв визначальних параметрв, розмрв  продуктивност типових процесв та апаратв на пдстав рвнянь балансу теплоти, маси  дючих сил. Описано конструкц апаратв основних типв з коротким аналзом хнх особливостей, недолкв, переваг та способв удосконалення. Висвтлено загальн положення культивування мкроорганзмв як важливого технологчного процесу, в якому питання гдродинамки, теплота масообмну органчно поднуються з закономрностями життдяльност мкроорганзмв.

Для студентв, викладачв, науковцв, кервникв, проектувальникв харчово промисловост та широкого кола виробникв  споживачв. 

Натиснть на картинку для збльшення чи Змст для отримання додатково нформац. Технологя продуктв бродння  напов. Cловник  Мстить найуживанш термни, в тому числ унормован вдповдними галузевими стандартами, та словосполучення у виробництв пива, вина, спирту, солоду, држджв, доксиду вуглецю, рзномантних алкогольних  безалкогольних напов, мнеральних  питних вод. Наведено характерн вдомост щодо якост товарно продукц, основно рослинно сировини, екстрактв, концентратв, добавок, допомжних матералв, а також технологчних операцй  напвпродуктв виробництва.

Вртуальна книжкова виставка

Комментариев нет:

Отправить комментарий